JÄLLEENMYYJÄT

Weecos

Weecos on vastuullisten tuotteiden kauppa-alusta, jossa voi tehdä laadukkaita, kestävää kehitystä tukevia valintoja.

 

Turun taidemuseon museokauppa

Museokauppa sijaitsee taidemuseon ala-aulassa kahvilan ja lipunmyynnin yhteydessä.

Piendesign-korujen jälleenmyyjäksi?

Olisitko kiinnostunut ottamaan Piendesign-koruja myyntiin kahvilaasi, kampaamoosi tai myymälääsi? Valikoimasta voi kerätä haluamasilaisen pienemmän tai isomman kokonaisuuden käsintehtyjä koruja.  Koruvaihtoehtoihin voit tutustua täällä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

korujen jälleenmyynti

Piendesign-koruista löytyy kotimaisia käsintehtyjä kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia. Osa koruista myydään mustissa tai beigeissä korurasioissa ja osa kartonkisissa kääreissä. Kaikissa pakkauksissa korut on helposti aseteltavissa esille.

Koruille on saatavilla esittelyalustaksi pieni pöytä, hylly, teline tai vitriini – mikä vain sopii tilaasi parhaiten. Koruista saa näin muodostettua kauniin kokonaisuuden, jonka esillepanossa voin olla apuna. Pieni kahvasta helposti liikuteltava pöytä on esimerkiksi kätevä siirellä paikasta toiseen tarpeen vaatiessa.

 

jälleenmyyjälle
Tupsu

 

Toimitan myös tarvittavat korutäydennykset ja huolehdin, että korut pysyvät siistissä myyntikunnossa puhdistaen ne tarvittaessa. Lisäksi toimitan kaiken tarvittavan pakkausmaterialeja ja esitteitä myöten, jotta myynti olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Myyntijakson voi sopia joustavasti haluamaksesi ajaksi tai vaikka
toistaiseksi voimassa olevaksi. Olisivatko vastuullisesti tehdyt ja
pelkistetyt Piendesign-korut sopiva lisä toimitilaasi?

vastuullinen & yksilöllinen