JÄLLEENMYYnti

MOON designstore

MOON designstore tuo näytille suomalaisten designyritysten tuotteita kivijalkakaupassa Seinäjoen keskustassa sekä verkkokaupassa.

NYTdesign pop up -kauppa

NYTdesign on suomalaisten designtuotteiden pop up -kauppa Tampereella, tunnelmallisessa Finlaysonin miljöössä. Pop up -kauppa on avoinna jouluna 1.-22.12.22 joka päivä klo 11-18.

Tyyki

Tyykin kotipaikka on Lappeenrannan vuosisatoja vanhassa kaupunginosassa, Linnoituksessa.

Piendesign-korujen jälleenmyyjäksi?

Olisitko kiinnostunut ottamaan Piendesign-koruja myyntiin kahvilaasi, kampaamoosi tai myymälääsi? Valikoimasta voi kerätä haluamasi pienemmän tai isomman kokonaisuuden käsintehtyjä koruja. Koruvaihtoehtoihin voit tutustua täällä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

korujen jälleenmyynti

Piendesignin kaula-, korva- ja rannekorut sekä sormukset ovat kotimaisia ja käsintehtyjä. Korut on valmistettu mahdollisimman suurelta osin kierrätetystä hopeasta ja kivet ovat mahdollisimman eettisesti ja ekologisesti tuotettuja.

Osa koruista myydään korurasioissa ja osa kartonkisissa kääreissä. Kartonkikääreet on valmistettu kierrätetystä kartongista ja korurasiat ovat FSC-sertifioituja. Korurasioissa käytetty liima, kartonki ja pahvi ovat ympäristöystävällisiä. Ympäristö otetaan huomioon kaikissa korunteon vaiheissa sekä pakkaus- ja myyntimateriaaleissa. Kaikissa pakkauksissa korut on helppo asettaa esille.

jälleenmyyjälle
Piendesign

Koruille on saatavilla esittelyalustaksi pieni pöytä, hylly, teline tai vitriini – mikä vain sopii tilaasi parhaiten. Esittelyalustan avulla koruista saa näin muodostettua kauniin kokonaisuuden, jonka esillepanossa voin olla apuna. Esimerkiksi pieni, kahvasta helposti liikuteltava pöytä on helposti siirrettävissä paikasta toiseen tarpeen niin vaatiessa. Pieni pöytäteline ei puolestaan vie paljoakaan tilaa, mutta korut ovat siinä siististi näkyvissä.

Toimitan myös tarvittavat korutäydennykset ja huolehdin, että korut pysyvät siistissä myyntikunnossa. Lisäksi toimitan kaiken tarvittavan pakkausmaterialeja ja esitteitä myöten, jotta korujen jälleenmyynti olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Myyntijakson voi sopia joustavasti haluamaksesi ajaksi tai vaikka toistaiseksi voimassa olevaksi. Olisivatko vastuullisesti tehdyt ja pelkistetyt Piendesign-korut sopiva lisä myyntivalikoimaasi?

Piendesign-koru