Jarpur-kaulakoru omista jouhista | pitkä

78.00 

Varasto loppu

Kun yhteinen kieli ei ole puhuttu kieli, nousee läsnäolon merkitys aivan uudelle tasolle. Kun ystävä on hevonen.

Jarpur-kaulakoru on valmistettu 925-hopeasta, josta vähintään 15 % on kierrätettyä, sekä hevosen jouhista. Riipuksen koko jouhineen on noin 4 x 100 millimetriä. Ketjun pituus on 80 senttimetriä.

Jouhikorut kestävät vettä, mutta ne kannattaa poistaa peseytymisen ajaksi.

Omista jouhista valmistettavaa korua varten sinun tulee lähettää halkaisijaltaan noin puolen senttimetrin nippu jouhia, joiden pituus on vähintään viisi senttimetriä. Sido jouhet yhteen kuminauhalla ja laita ne muovipussiin. Lähetä jouhet osoitteeseen Piendesign, Veistämönkuja 4 B 33, 20100 Turku. Muista laittaa jouhien mukaan myös yhteystietosi, jotta osaan yhdistää jouhet oikeaan tilaukseen. Jouhien lähettämisen lisäksi sinun tarvitsee tehdä tilaus verkkokaupassa. Mikäli jouhia jää korun valmistumisen jälkeen yli, palautamme loput jouhet korun mukana.

Jarpur-korut toimitetaan ympäristöystävällisissä FSC-sertifioiduissa korurasioissa. Korurasioissa käytetty liima, kartonki ja pahvi ovat kaikki 100 % ympäristöystävällisiä.

Hopeakorun voi puhdistaa laimealla pesuaineella hellävaraisesti. Liika hankaaminen voi naarmuttaa korun pintaa. Hopeakoru myös tummuu ajan myötä. Hapettumien poistoon on erilaisia aineita, mutta se onnistuu myös kotikonstein: vuoraa astia alumiinifoliolla ja kaada sinne kuumaa vettä sekä ruokasuolaa. Laita puhdistettava koru astiaan muutamaksi minuutiksi, kunnes tummentumat ovat poistuneet. Huuhtele huolellisesti.