vastuullinen koru

&

ripeä graafinen suunnittelu

piendesign@piendesign.fi

Voit jättää myös viestin

lisätietoa koruista

Otathan yhteyttä, mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää Piendesign-koruista. Korut on tehty käsityönä pitkäikäisiksi kumppaneiksi, joten niiden on tarkoitus kestää – niin käyttöä kuin aikaakin. Vielä vuosienkin päästä käytössä oleva koru on ekologinen valinta. Mikäli korussa ilmenee jokin valmistusvirhe, niin olethan yhteydessä, jotta voimme selvittää, kuinka sen voi korjata.

Kerron mielelläni lisää Piendesign-koruista: tarinoista niiden taustalla, valmistuksesta ja vastuullisista valinnoista!

Piendesign-korujen jälleenmyyjäksi

Olisitko kiinnostunut ottamaan Piendesign-koruja myyntiin kahvilaasi, kampaamoosi tai myymälääsi? Valikoimasta voi kerätä haluamasilaisen pienemmän tai isomman kokonaisuuden käsintehtyjä koruja. Koruille on saatavilla esittelyalustaksi pieni pöytä, hylly, teline tai vitriini – mikä vain sopii tilaasi parhaiten. Toimitan kaiken tarvittavan pakkausmaterialeja ja esitteitä myöten, jotta myynti olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta. Myös myyntijakson voi sopia joustavasti aivan pieneksi ajaksi tai vaikka toistaiseksi voimassa olevaksi. Koruvaihtoehtoihin voit tutustua täällä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Keinu-korvakorut

Graafinen suunnittelu

Mikäli olet kiinnostunut graafisen suunnittelun palveluista, kuten taitosta, niin laitathan viestiä. Keskustellaan tarkemmin ja katsotaan, olisiko Piendesign sopiva tekijä töillesi. Graafisen suunnittelun palveluista löytyy tarkemmin täältä.

Piendesign
Piendesign
Piendesign
Piendesign
Piendesign