Tietosuojaseloste ja käyttäjäehdot

Verkkosivustomme osoite on https://www.piendesign.fi.

Verkkokauppa
Piendesign myy tuotteitaan täysi-ikäisille henkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV 24 %). Piendesign pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Jos jotakin tilattua tuotetta ei ole saatavilla, Piendesign pidättää oikeuden kaupan perumiseen. Verkkokaupan ostoskori ei varaa tuotteita varastosta ennen kuin tilaus on maksettu.

Maksaminen
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Klarna yhdessä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.
Maksunvälittäjän yhteystiedot:
 Klarna, 
Korkeavuorenkatu 34
, 00130 Helsinki
, www.klarna.com

Toimitus
Tilaukset käsitellään ja lähetetään kahden arkipäivän kuluessa. Arvioitu toimitusaika Postin kautta on neljä päivää. Paketti lähetetään suoraan toimitettuun osotteeseen. Toimituskulu (sis. pakkauksen, pakkausmateriaalit ja postikulut) 4 €. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Tuotteiden palautus
Tuotteilla on palautusoikeus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäiskuntoinen sekä alkuperäisessä pakkauksessa. Mikäli käyttöön otetun tavaran arvo on alentunut tai se on tullut käytön vuoksi myyntikelvottomaksi, ostaja vastaa tavaran arvon alentumisesta tai tuotteen koko arvosta. Pakkaa tuotteet huolella alkuperäiseen tai vastaavaan pakkaukseen ja toimita lähetys Postin toimipisteeseen. Säilytä Postista saatu kuitti. Kuitti on tosite lähetyksen siirtymisestä Postin kuljetettavaksi. Maksamme palautuksen samalla maksutavalla takaisin kuin mitä käytit maksaessasi verkkokaupassa. Piendesign ei vastaa palauttamiskustannuksista. Emme palauta lähetyskuluja.
Palautusosoite:
 Piendesign, 
Veistämönkuja 4 B 33, 
20100 Turku

Henkilötiedot
Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Takuu
Jos tuotteemme on virheellinen tai huonoa laatua toivomme, että olet yhteydessä meihin, jotta voimme sopia jatkotoimenpiteistä.

Yritystiedot
Piendesign / Heta Toiskallio

Y-tunnus: 3093179-7

Veistämönkuja 4 B 33, 20100 Turku

piendesign@piendesign.fi

+358 46 810 2324